Med hjelp fra en representant av Marji Shirazi – kampanje med innsamlingsaksjon for Hashd al-Shabi og sikkerhetsstyrker

Med hjelp fra en representant for marji ayatolla sayid Sadiq al-Hussaini al-Shirazi (måtte Allah forlenge hans liv) i Basra, Hojjatul Islam Sheikh Ahmad al-Obodi, og med verdsatt innsats fra det kulturelle senteret Imam Mohammed Al-Baqir, og forbundet al-Kawthar, og med støtte fra Basras folk, som er kjent for å gi og ofre for trosretningens og marjiyas sak, ble det igangsatt en kampanje, for tiende gang, for å vise lojalitet og støtte for forsvarere og mojahidin fra styrkene Hashd al-Shabi og andre sikkerhetsstyrker.
Denne kampanjen inkluderte ulike former for hjelp. Matforsyning. Grønnsaker. Varmeanlegg. Mobil ladekort. Spaningsfly.
I forbindelse med sending av denne hjelpen, så ble følgende styrker og grupper besøkt. Imam Alis krigsgruppe ble besøkt. Al-Abbas’ (fvmh) krigsgruppe ble besøkt. Sarya al-Salam gruppen ble besøkt. Sarya al-Jihad wa Ashura ble besøkt. L’ua al-Montazar ble besøkt. Lu’a Ansar al-Marjiyah ble besøkt. Videre ble styrkene Wad al-Allah besøkt.
Hjelpen som ble sendt i denne kampanjen for sikkerhetsstyrker inkluderte følgende områder: Mosul. Tal Faris. Tal Abta. Området al-Shariah. Den tyrkiske triangelen.
Slike kampanjer og støtteprosjekter blir holdt månedlig.

Leave a Reply