Imam Shirazi fundamentet kondolerer med bortgangen til Sheikh Tawran

Hojjatul Islam va al-muslimin Sheikh Hamid Tawran, en av grunnleggerne til Zainbiya sjia forbund i Tyrkia og fredags og felles bønnleder i moskeen al-Zainbiya i byen Istanbul, har dødd. I denne anledningen sendte Imam Shirazi fundamentet et kondolansebrev. Brevet er som følgende:
Med sjokk og beklagelse mottok vi nyhetene om dødsfallet til Hojjatul Islam va al-muslimin Sheikh Hamid Tawran. I denne sørgefulle anledningen kondolerer vi Tyrkias lærde, slektninger og studenter av den avdøde, og Tyrkias sjiaer.
Sheikh Tawran brukte mye av sin levealder på religiøse, intellektuelle og sosiale aktiviteter i Tyrkia. Han var av grunnleggerne til det store Zainbiya forbundet i byen Istanbul. Han var fredags og felleskaps bønnleder og taler i Zainabiya moskeen i Istanbul.
Vi ber til Allah om å omfatte den døde med nåde og tilgivelse, og gjenoppvekke ham med de rene imamene (fvmd). Vi ber videre til Allah om å gi hans slektninger og bekjente tålmodighet og stor belønning.
Vi tilhører Allah og til Ham skal vi vende tilbake.
15. Jamadi al-Awal, 1438 EH.
Imam Shirazi fundamentet

Leave a Reply